Организация на сватби, кръщенета, рождени дни, момински, бебешки и др. видове партита
Darabel

Дневна или вечерна сватба да изберем

Дневна или вечерна сватба да изберем

Дневните сватби обикновено са неделни и протичат с граждански брак в 11:00 часа, църковен брак в 12:00 часа и тържество в ресторанта от 13:00 часа. При вечерните сватби това се случва в 16:00 часа, 17:00 часа и съответно 18:00 часа.

Родителите често се опитват да ви насочат към дневна сватба. Основният им довод е, че такава програма ще бъде комфортна за възрастните хора – гости на сватбата. Дневните сватби имат и други предимства – протичат по-спокойно, по-кратки са, хората имат възможност да си легнат навреме и да бъдат свежи за работа (за разлика от всеки друг ден).

             Мнението, което ще изкажа в този абзац е силно субективно и базирано на опита ми, който в никакъв случай не е всеобхватен. Считам, че хората подхождат към дневните сватби, като не толкова официални събития, колкото вечерните сватби и повечето посягат към ризата с късия ръкав, вместо тази с дългия, когато са канени на дневна сватба.

       Тържеството в ресторанта при дневните сватби протича по-спокойно, танцуващите гости по правило са по-малко; изпитото количество алкохол, както и продължителността на цялото тържество следват същата линия. Докато при вечерните сватби е изключение вечерта да приключи с обявяване на това от дисководещия, то при дневните сватби това е правило.

            Дневната сватба е вашия избор в случай, че не сте свръх ентусиазирани от това, което предстои да се случи, желаете тържество, които да не напуска определени рамки, ще имате много гости с деца или пък много гости на достолепна възраст.

Сподели
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg