Организация на сватби, кръщенета, рождени дни, момински, бебешки и др. видове партита
Darabel

Обеците - начин на употреба

Обеците - начин на употреба

Бижутата са желан подарък от всяка жена, независимо от нейната възраст, професия и социално положение, тъй като се предлагат в огромно разнообразие за всякакъв повод, тоалет или за да украсят ежедневието ни. Няма дама, която да не се зарадва на такъв подарък, стига да е съобразен с нейния стил, начин на обличане и разбира се, предпочитанието й към определен вид накит. Днес ще се спрем по-подробно на обеците и техните особености.

Едрите обеци, които ще бъдат модерни и тази година, издават артистичност.

Малките, нежни и семпли обеци с камъчета са предпочитани от жени, които искат да останат в сянка и не желаят да привличат вниманието към себе си.

Кръглите обеци избират жените, които се стараят в живота им да има хармония, да имат спокойно ежедневие в приятелско обкръжени, верни приятели и партньор и чисти, лоялни отношения.

Обеци с триъгълна форма носят динамични, високо активни и разнообразни в дейностите си през деня дами.

Овалните пък са любими на женствените и чувствителни дами.

Обеци, които са комбинация от ръбести и ъгловати форми  са предпочитани обикновено от жени, които са стабилни, сигурни, здраво стъпили на земята реалисти.

Тези, които харесват обеци от съчетани различни фигури са индивидуалистките,  които искат да се отличават с нещо от другите.

Освен характерът, добре е типът обеци да бъде съобразен с формата на лицето, за да бъде положителен ефекта от комбинацията. Ако двете не си пасват, колкото и атрактивни, скъпи и грабващи да са обеците, по-скоро ще бъде забелязано това, че са неподходящи, отколкото тяхната красота.

В общи линии, има седем типа лица, които имат своите „изисквания” към обеците.

Едрите обеци са подходящи за жени с дребни черти на лицето – накитът ще направи образа им по-ефектен. Те се носят индивидуално и не се съчетават с колие.

Висящите обеци правят кръглото лице да изглежда по-хармонично и не толкова топчесто, стига да не са много обемни.

Ако имате издължено и тясно лице ще изглеждате добре с малки обеци, подходящи за всеки един случай. 

Овалното лице е златната среда - абсолютно всичко му отива и нищо не му пречи. 

Сърцевидната форма на лицето също е добре да се съчетае с малки обеци. Те са подходящи за всеки случай, а освен това и добавят известна загадъчност на изражението.

На квадратното лице стоят добре обеци халки във всякакви размери, тъй като облата им форма смекчава контура.

На триъгълното лице отиват отново халки по същата причина, но в по-малки размери.

Сподели
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg